Raportari incidente soferi

Reguli forum
Nici administratorul site-ului http://www.conr.ro , nici Consiliul director al CNR nu poarta nicio responsabilitate in legatura cu materialele postate, acestea reprezinta exclusiv parerile celor care le introduc in topic. Doar ei sunt cei care poarta intreaga responsabilitate a continutului topicurilor, orice eventuala replica la cele postate nu antreneaza nicio responsabilitate al CNR. Administratia CNR nu va intreprinde nicio actiune de verificare a continutului actelor justificative de incidente la autorul incidentului, ele servesc exclusiv dovadirea de catre raportor al incidentelor. Consiliul director al CNR, cat si administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modera si/sau de a sterge orice postare de pareri, opinii, raportari de incidente, in cazul in care se foloseste limbaj vulgar, xenofob, antisemit, rasist, cat si in cazul in care nu se introduc prin modulul "Incarca documente justificative" acele inscrisuri care dovedesc fara echivoc incidentul raportat. Aceasta moderare/stergere se va efectua fara instiintarea raportorului si in cazuri repetate de raportari neaprofundate, acest fapt va fi mentionat de administratorul site-ului ca "Raportari false".
Pentru ca detinatoarea acestui site, Confederatia Nationala Rutiera (CNR) sa nu fie asociata cu nicio postare de pe aceasta platforma, declaram ca materialele postate au caracter de "pamflet" si materialele postate sunt pure speculatii imaginare, fara intentia de a defaima.Pentru a neutraliza orice asociere a materialelor postate cu pozitia administratiei CNR, declaram ca asemanarea persoanelor, firmelor si situatiilor din postarile de pe acest site cu persoane , firme si situatii reale este pur intamplatoare.

Raportari incidente soferi

Mesajde auto » Joi 13 Dec 2012 15:21

Stimati colegi,
Confederatia Nationala Rutiera (CNR) vine in intampinarea unei necesitati cotidiene si anume : schimbul de informatii despre soferii cu activitate neprofesionista, defectuoasa, conduita neadecvata, furt de marfa, furt de motorina, gestiune frauduloasa, etc., in timpul efectuarii sarcinilor de conducator auto. Consiliul director al CNR a hotarat ca sa deschida acest topic, unde toti colegii pot posta informatii despre soferii cu probleme de conduita. Aceste postari sunt monitorizate si in cazul in care afirmatiile postatorului nu sunt dublate de catre documente justificative, administratorii de sistem au datoria de a sterge postarile fara somatie. Prin acest procedeu dorim sa prevenim defaimarile rauvoitoare, care pot sa lezeze interesele unor soferi corecti. Pentu cei ce isi dubleaza raportarile cu acte doveditoare ale situatiilor, garantam ca informatia despre faptuitor va ramane postata, pana la rezolvarea situatiei . Incarcarea de fisiere se poate face prin modulul din josul paginii, in stanga, apasand pe butonul : "Incarca fisiere", apoi urmati comenzile de pe site.
Cu stima,
Secretar General CNR
Siegfried Mayer
auto
 
Mesaje: 6
Membru din: Dum 10 Apr 2011 13:02

Înapoi la Raportari incidente soferi

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron