Raportari incidente de plata

Reguli forum
Nici administratorul site-ului http://www.conr.ro , nici Consiliul director al Confederatiei Nationale Rutiere (in continuare CNR), nu poarta nicio responsabilitate in legatura cu materialele postate, acestea reprezinta exclusiv parerile celor care le introduc in topic. Doar ei sunt cei care poarta intreaga responsabilitate a continutului topicurilor, orice eventuala replica la cele postate nu antreneaza nicio responsabilitate al CNR. Administratia CNR nu va intreprinde nicio actiune de verificare a continutului actelor justificative de incidente la autorul incidentului, ele servesc exclusiv dovedirea de catre raportor al incidentelor. Consiliul director al CNR, cat si administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modera si/sau de a sterge orice postare de pareri, opinii, raportari de incidente, in cazul in care se foloseste limbaj vulgar, xenofob, antisemit, rasist, cat si in cazul in care nu se introduc prin modulul "Incarca documente justificative" acele inscrisuri care dovedesc fara echivoc incidentul raportat. Aceasta moderare/stergere se va efectua fara instiintarea raportorului si in cazuri repetate de raportari neaprofundate, acest fapt va fi mentionat de administratorul site-ului ca "Raportari false".
Pentru ca detinatoarea acestui site, Confederatia Nationala Rutiera (CNR) sa nu fie asociata cu nicio postare de pe aceasta platforma, declaram ca materialele postate au caracter de "pamflet" si materialele postate sunt pure speculatii imaginare, fara intentia de a defaima.Pentru a neutraliza orice asociere a materialelor postate cu pozitia administratiei CNR, declaram ca asemanarea persoanelor, firmelor si situatiilor din postarile de pe acest site cu persoane , firme si situatii reale este pur intamplatoare.

Raportari incidente de plata

Mesajde auto » Joi 13 Dec 2012 15:10

Stimati colegi,
Confederatia Nationala Rutiera (CNR) vine in intampinarea unei necesitati cotidiene si anume : schimbul de informatii despre fenomenul de neplata a serviciilor de transport. Acesasta practica primeste in ultimul timp o amploare tot mai mare, atentand la existenta unor colegi de-ai nostri, fapt pentru care, Consiliul director al CNR a hotarat ca sa deschida acest topic, unde toti colegii pot posta informatii despre situatiile de neplata . Aceste postari sunt monitorizate si in cazul in care afirmatiile postatorului nu sunt dublate de catre documente justificative, administratorii de sistem au datoria de a sterge postarile fara somatie. Prin acest procedeu dorim sa prevenim defaimarile rauvoitoare, care pot sa lezeze interesele unor firme respectabile. Pentu cei ce isi dubleaza raportarile cu acte doveditoare ale neplatii, garantam ca informatia despre "rau-platnic" va ramane postata, pana la rezolvarea situatiei . Incarcarea de fisiere se poate face prin modulul din josul paginii, in stanga, apasand pe butonul : "Incarca fisiere", apoi urmati comenzile de pe site.
Dorim sa mentionam ca aceasta lista se doreste a fi un instrument care va furniza informatii in special despre "rau-platnicii" notorii, cei care au un comportament care in jargonul nostru se incadreaza in categoria "tepari" sau "rau-platnici". Sub nicio forma nu dorim sa incurajam incarcarea acestor spatii cu informatii despre intarzieri de plata sau mici "pare" intre colegi. Motivatia pentru aceasta pozitie este ca atunci informatiile despre adevaratele pericole pentru Breasla se vor dilua cu o multitudine de informatii colaterale, ingreunand atingerea scopului nostru primordial : atentionarea "anti-tepari".
Pentru a posta "rau-platnici", va invitam sa reveniti pe pagina anterioara si sa deschideti topic nou pentru fiecare neplata.
Cu stima,
Secretar General CNR
Siegfried Mayer
auto
 
Mesaje: 6
Membru din: Dum 10 Apr 2011 13:02

Re: Raportari incidente de plata

Mesajde GLOBEX » Mie 19 Dec 2012 12:22

Salut initiativa si imi doresc din toata inima ca acest demers sa fie de ajutor membrilor si sa nu fie transfromat intr-o porcaiala. Cred ca trebuie atent supravegheate postarile, pentru a evita discreditarea informatiilor publicate aici. Este foarte important sa ne cunoastem colaboratorii, sa stim cat de buni si cat de rai sunt.
GLOBEX
 
Mesaje: 1
Membru din: Joi 13 Dec 2012 20:36

Re: Raportari incidente de plata

Mesajde auto » Mie 19 Dec 2012 20:54

Aveti perfecta dreptate. Aceasta initiativa are la baza dorinta de a culege informatii despre firmele care in mod vadit participa la inselarea transportatorilor. Intelegem prin asta neplati multiple (nu intarzieri de plata), furt de marfa, inselaciune, BO sau CEC fara acoperire, etc. Nu dorim sa incurajam "pâra" si micile "frecusuri", dorim sa venim in intampinarea nevoii de informatii despre asa numitii "tepari". Din pacate, legile sunt foarte stricte in ceea ce priveste notiunea de "defaimare", ceea ce ne obliga sa mentionam ca postarile antreneaza exclusiv pe cei ce o posteaza si din punctul nostru de vedere, toate postarile despre "tepari" sunt "niste pamflete, fara legatura cu realitatea". Prin acest text ne protejam impotriva unor eventuale procese de calomnie si/sau de defaimare. Speram ca merita efortul.
Cu stima,
Mayer Siegfried
auto
 
Mesaje: 6
Membru din: Dum 10 Apr 2011 13:02


Înapoi la Raportari incidente de plata

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron