La inceput de drum...

postarea problemelor specifice
Reguli forum
Nici administratorul site-ului http://www.conr.ro , nici Consiliul director al Confederatiei Nationale Rutiere (in continuare CNR), nu poarta nicio responsabilitate in legatura cu materialele postate, acestea reprezinta exclusiv parerile celor care le introduc in topic. Doar ei sunt cei care poarta intreaga responsabilitate a continutului topicurilor, orice eventuala replica la cele postate nu antreneaza nicio responsabilitate al CNR. Administratia CNR nu va intreprinde nicio actiune de verificare a continutului actelor justificative de incidente la autorul incidentului, ele servesc exclusiv dovedirea de catre raportor al incidentelor. Consiliul director al CNR, cat si administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modera si/sau de a sterge orice postare de pareri, opinii, raportari de incidente, in cazul in care se foloseste limbaj vulgar, xenofob, antisemit, rasist, cat si in cazul in care nu se introduc prin modulul "Incarca documente justificative" acele inscrisuri care dovedesc fara echivoc incidentul raportat. Aceasta moderare/stergere se va efectua fara instiintarea raportorului si in cazuri repetate de raportari neaprofundate, acest fapt va fi mentionat de administratorul site-ului ca "Raportari false".
Pentru ca detinatoarea acestui site, Confederatia Nationala Rutiera (CNR) sa nu fie asociata cu nicio postare de pe aceasta platforma, declaram ca materialele postate au caracter de "pamflet" si materialele postate sunt pure speculatii imaginare, fara intentia de a defaima.Pentru a neutraliza orice asociere a materialelor postate cu pozitia administratiei CNR, declaram ca asemanarea persoanelor, firmelor si situatiilor din postarile de pe acest site cu persoane , firme si situatii reale este pur intamplatoare.

La inceput de drum...

Mesajde auto » Dum 17 Apr 2011 18:47

Stimati colegi,
Am onoarea ca la debutul activitatii Confederatiei Nationale Rutiere (CNR), sa ma adresez Dumneavoastra, colegilor din transporturi.
Din dorinta de a coagula cele mai multe forte active din cadrul societatii civile, din cadrul patronatelor din transporturi, pornim la drum impreuna, pentru a reusi sa devenim vocea transportatorilor care inclina balanta si in favoarea noastra fata de autoritati. Pana in prezent am avut parte de multe succese si separat , dar fiecare asociatie patronala a simtit ca aceste rezultate pot fi vremelnice, rastalmacite, schilodite de autoritati, daca nu ne manifestam unitar si cu greutatea specifica necesara de a ne sustine interesele in mod eficient. Acum avem sansa de a dovedi ca am dobandit experienta, am incheiat aliante, am dezvoltat o conlucrare sanatoasa cu autoritatile din domeniul transporturilor. Urmeaza pasul urmator, sustinerea cauzei comune in Comisia de Dialog Social din Cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, ca si confederatie patronala legitima de a reprezenta transportatorii la nivel de ramura.
Cu aceasta ocazie inaugurez pagina de internet al CNR, inclusiv acest forum, unde noi toti ne putem spune parerea, putem gasi materiale utile, putem sa dovedim ca patronatele din transporturi lucreaza in interes comun. Veti gasi aici o colectie de poze, evenimente, actiuni ale membrilor CNR, veti gasi multe puncte de sprijin in activitatea de zi cu zi. CNR este un organism viu, pune accentul pe valorile membrilor ce-si unesc fortele in mod voluntar. Dovedim prin asta spirit de sacrificiu, renuntare la orgolii marunte si dorinta de a ne schimba conditia in mai bine.
In inceheiere (dar si ca inceput) Va doresc ......tot ce-mi doresc si mie......normalitate , echitate in transporturi.
Cu stima,
Confederatia Nationala Rutiera
Secretar General
Mayer Siegfried
auto
 
Mesaje: 6
Membru din: Dum 10 Apr 2011 13:02

Înapoi la Probleme in transporturi

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron